Shkencëtarët e zbulojnë një ngjyrë të re të kaltër

Fëmijët do të jenë në gjendje të ngjyrosin qiellin me hije të ndryshme për herë të parë në 200 vjet, pasi shkencëtarët krijuan një ngjyrë të kaltër të re dhe Crayola njoftoi... Read more »

Bie teoria për zbulimin e “ujit të rrjedhshëm” në Mars

Shkencëtarët kanë njoftuar se linjat e errëta të thella në sipërfaqen e Marsit nuk janë ujë, por gjurmë të rërës transmeton Anadolu Agency (AA). Shkencëtarët nga Universiteti i Arizonës, Universiteti i Durhamit... Read more »