Fondacioni Kulturor ALSAR boton dhe përuron librin e diplomatit dhe studiuesit të njohur, “Mjeshtër i Madh” Shaban Murati.

Promovohet libri “Çështja e paqenë e detit: Një intrigë diplomatike greke apo shqiptare”   Sot në në Sallën “Balsha” të Hotel Tirana Internacional Fondacioni Arsimor Kulturor Alternativa e së Ardhmes (ALSAR) përuroi... Read more »

Seminari i organizuar nga BFI në RM me temën: “Kurorëzimi dhe shkurorëzimi sipas normave islame dhe sfidat bashkëkohore”

Më 15.03.2018 , Rijaseti i BFI në RM, në koordinim me Myftininë e BFI – së Tetovë, organizuan seminar njëditor me nëpunësit fetar. Në këtë seminar të pranishëm ishin Reisul Ulema i... Read more »

Agjencia për Hallall Standard trajnon kuadro të reja

Të shtunën, më 24.03.2018 në Rijasetin e Bashkësisë Fetare Islame u mbajt trajnimi për auditor intern të kompanive që kanë implementuar ose janë në fazën përfundimtare të implementimit të Standardit Hallall. Pas... Read more »

Zhvillohet konferenca “Feja dhe përshpirtëria në marrëdhëniet mes të krishterëve dhe myslimanëve”

Një reflektim teologjiko-shpirtëror mbi aktualitetin e Islamit sot, si dhe shkëmbimi i praktikave të mira për të favorizuar marrëdhëniet me myslimanët në Evropë, kanë qenë në qendër të konferencës së 5-të të... Read more »

Kryetari i KMSH-së priti në një takim zv/myftiun e Rusisë

Kryetari i KMSH-së priti në një takim Zv/Myftiun e Rusisë, Dr. Damir Mukhetdinov. Kreu i KMSH-së z. Bruçaj e njohu z. Mukhetdinov me historikun e Institucionit të KMSH-së dhe rolin që ai ka në shoqërinë shqiptare.... Read more »