Kur Bashkësitë Lokale Sillen “Allafranga”?

Administrata komunale e Bujanocit, ka shpallur muajin mars, afatin për organizimin dhe mbajtjen e zgjedhjeve nëpër Bashkësitë lokale, konform Ligjit për vetadministrimin lokal. Mirëpo, ditët po afrohen e disa Bashkësi lokale, me... Read more »

Dobrosin: Homazhe Te Varri I Dëshmorit Daut Sulejmani

Dje, më 23 mars, në Dobrosin të Bujanocit, Organizata e Veteranëve të Luftës të UÇPMB-së, bëri homazhe tek varrezat e dëshmorëve, me rastin e 17 vjetorit të rënies heroike të dëshmorit të... Read more »