Mustaf Memeti autorizohet për organizimin e jetës fetare në Zvicër

Në bazë të kërkesës së Meshiatit të Bashkësisë Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Rijaseti i Bashkësisë Islame i Serbisë, autorizon teologun e mirënjohur mr. Mustaf Memeti, të jetë koordinator i organizimit të jetës fetare në frymën e akceptancës, tolerancës dhe respektit reciprok pranë Meshihatit të Luginës së Preshevës si dhe standardeve në mbarë Zvicrën e diasporën.

Mr. Mustaf Memeti, nga Presheva, me vendbanim në Zvicër, në bazë të këtij Autorizimi, gëzon kometencat dhe të drejtat që në emër të Meshihatit të Bashkësisë Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, t’i koordinoj aktivitetet fetare me përfaqësuesit e komunitetit shqiptar islam në Zvicër dhe mbarë diasporës në shtetet perendimore.

Ky autorizim hyn në fuqi në momentin e vendimit të tij në harmoni me frymën Kushtetuese të Rijasetit të Bashkësisë Islame në Serbi, njofton Jetapress.

2 Comments

 1. Hello

  YOU NEED HELP TO BUILD SEO LINKS FOR: jehonaislame.com ?

  I just checked out your website, and wanted to find out if you need help for SEO Link Building ?

  WE OFFER YOU THE BEST SEO STRATEGY FOR 2021.

  Build an unlimited number of Backlinks and increase Traffic to your websites which will lead to a higher number of customers and much more sales for you.

  If You Are Interested, I’m waiting for your response here => seosubmitter@mail.com

  Thanks, Karissa Braxton

 2. Hello

  YOU NEED FAST PROXY SERVERS ?

  Check it out this Anonymous and Private Proxy Servers.
  – HTTP & SOCKS5 Proxy supported.
  – IP Authentication or Password Authentication available.
  – MORE INFO HERE: https://zeep.ly/UotLg

  Thanks, Kina Houck
  If you no longer wish to hear from us, please reply this email.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.