MYFTIU SAQIPI: URON Hfz.SHAQIRIN PËR ZGJEDHJEN NË KRYE TË RIJASETIT të BFI-së

Kryetari i Bashkësisë Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Myftiu Nexhmedin ef.  Saqipi, i cili njëherit është edhe z/reis i Rijasetit të Bashkësisë Islame në Serbi, uron zgjedhjen e Hfz. Shaqir ef.... Read more »

Myftiu Naim ef. Tërnava uron Hfz. Shaqir ef. Fetahun

Letër Urimi Reis ulema, Hfz. Shaqir ef. Fetahu Selamun alejkum, I nderuari vëlla Hfz. Shaqir efendi! Më lejoni që në emrin tim, në emër të institucioneve të Bashkësisë Islame dhe në emrin... Read more »

BASHKËSIA FETARE ISLAME NË RMV ZGJODHI REISU’L ULEMA H. HFZ. SHAQIR EF. FETAHUN

Sot, më datë 18 nëntor 2020 në selinë e BFI në Shkup, një ditë pas përfundimit të afatit për dorëzimin e kandidaturave për Reisu’l Ulema të BFI në RMV, nën mbikëqyrjen dhe... Read more »