Mustaf Memeti autorizohet për organizimin e jetës fetare në Zvicër

Në bazë të kërkesës së Meshiatit të Bashkësisë Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Rijaseti i Bashkësisë Islame i Serbisë, autorizon teologun e mirënjohur mr. Mustaf Memeti, të jetë koordinator i organizimit... Read more »