Shoqëria shqiptare duhet të lirohet nga mentalitetet e mbrapshta ballkanike

Spektri politik shqiptar, duke u bashkuar në një front të përbashkët politik, tregon forcën elektorale dhe liron shpirtat e frustruar dhe përçarjet e dëmshme në favor të një klime të mirë shoqërore... Read more »