Femra e mbuluar – kandidate për deputetë në Parlamentin e Kosovës

Garës për të hipur shkallëve të Parlamentit të ri të Kosovës, ia ka mësyrë edhe një femër e mbuluar me shami, një intelektuale me gradë shkencore nga Prishtina e njohur si Besa... Read more »

Gjykata e Apelit shfuqizon dokumentet e falsifikuara te Buzakut

Gjykata e Apelit i ka hedhur si të pabaza pretendimet e Skender Buzakut kryetarit të vetshpallur të BFI-së, me çka ka shfuqizuar vendimin e Gjykatës Themelore dhe kështu Reis.Ef Sulejman Rexhepi mbetet... Read more »