Reisul Ulema i BFI së në Ditën Kombëtare të popullit saudit në Tiranë

Mbretëria e Arabisë Saudite më 23 shtator shënon Ditën Kombëtare, që lidhet me vitin 1932. Në këtë festë të madhe të popullit arab saudit, ambasadori i Arabisë Saudite në Tiranë, zotëri Abdulmomen... Read more »

KOLUMNË DËRDËLLISJET E “EKSTREMIT KATOLIK”

Dëshiroj që paraqitja e fundit e “ekstremistëve katolikë” të mbetet vetëm një dërdëllisje individuale dhe derdhje frustracionesh nga ana e dy njerëzve që kanë humbur udhën në obor, por nëse pas tyre... Read more »

Ezani, rëndësia dhe përse të heshtim tek sa lexohet ai

Nga Mustaf Bajrami Kur të dëgjoni ezanin, përsëriteni atë që e thotë ezani (Muhamedi a.s.). Ezani në rrafshin kohorë është fryma e cila shtrihet prej ditëve të para të Islamit e deri... Read more »