Myftiu Saqipi: Madhështia e festës së Fitër Bajramit

Pritja e Fetstës së Fitër Bajramit, në Tërnoc dhe rrethinë, është kthyer në një traditë me vlera të larta fetare e shoqërore. Jo vetëm, Tërnoci, por edhe gjithë Lugina e Preshevës, është... Read more »

Reisi merr pjesë në iftarin e Kryeministrit Zoran Zaev

Më 30 maj, 2019, darkë iftari në Klubin e Deputetëve në Shkup ka shtruar Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Zoran Zaev, ku, si i ftuar nderi, ka marrë pjesë... Read more »

Kryeministri Rama shtron iftar në Natën e Kadrit

Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama, ka shtruar në ambjentet e Pallatit të Brigadave iftar në Natën e Kadrit. Të pranishëm në këtë iftar ishin kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H.... Read more »

Sadaka si garanci për xhenet

Allahu i Madhërishëm në Kuranin famëlartë thekson se njerëzit dhe xhinët i ka krijuar vetëm për të iu bindur dhe për t’i bërë ibadet Atij. Si një nga format e ibadetit dhe... Read more »