“O besimtarë, nëse u nënshtroheni jobesimtarëve…”

Falënderimi qoftë për Allahun e Madhërishëm, prej të cilit kërkojmë ndihmë, falje dhe udhëzim. Bekimet e Allahut qofshin për Muhamedin a.s. për familjen e tij, për shokët e tij dhe për të... Read more »

“MISIONI I JUAJ I VËRTETË ËSHTË QË MUSLIMANËT T’I LARGONI NGA ISLAMI”‎.

Ne nga ju nuk kërkojmë që t’i konvertoni muslimanët në krishterim.‎ Misioni juaj i vërtetë është që t’i largoni muslimanët nga Islami. Mos kërkoni prej tyre që ‎ta përdorin kryqin dhe të... Read more »