Reisul Ulema i BFI vizitoi Myftiun e sapozgjedhur të BIK-ut

Prishtinë, 07 nëntor – Reisul Ulema i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë, Haxhi Sulejman Rexhepin, me bashkëpunëtorët e tij, myftinj, drejtori i Medresesë dhe dekani i FSHI-së, kanë vizituar sot BIK-un, me qëllim për t’ia përcjellë urimet më të përzemërta H. Naim ef. Tërnavës me rastin e rizgjedhjes së tij për Myfti i këtij Institucioni fetar islam në Kosovë. Reisul Ulemaja uroi në emrin e tij personal, si dhe në emrin e Risajetit të BFI-së, Myftiun Tërnava duke lutur Zotin e Madhëruar që t’i japë shëndet dhe punë të suksesshme në udhëheqjen e BIK-ut. Ai shprehu bindjen se bashkëpunimi vëllazëror dhe konstruktiv ndërmjet dy Institucioneve do të vazhdojë edhe më tutje. Nga ana e tij, Myftiu Tërnava, falënderoi Reisul Ulemanë, Haxhi Sulejman Rexhepin për vizitën dhe urimet, duke shprehur gatishmërinë që institucioni i BIK-ut dhe ai i BFI-së të shtojnë edhe më bashkëpunimin ndërmjet tyre për të mirën e popullit.

93 Comments

  1. Throughout this great design of things you’ll receive an A for effort. Where you actually confused us ended up being in your particulars. As people say, the devil is in the details… And that could not be more correct here. Having said that, allow me tell you what exactly did do the job. Your writing is highly convincing which is probably the reason why I am taking the effort in order to comment. I do not really make it a regular habit of doing that. 2nd, even though I can see a jumps in reason you make, I am not really convinced of exactly how you seem to connect the ideas that make the actual final result. For now I will yield to your point however hope in the foreseeable future you actually link the dots better.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.