Reisul Ulema merr pjesë në Seancën e Parlamentit Ndërkombëtar për Tolerancë dhe Paqe

Tiranë, 16 nëntor – Me ftesë të z. Taulant Ballës, deputet i Parlamentit shqiptar dhe njëherësh edhe President i Parlamentit Ndërkombëtar për Tolerancë dhe Paqe, Reisul Ulema i BFI në RM po... Read more »

Filloi “Java e lindjes së Muhamedit a.s.”

Me rastin e lindjes së Pejgamberit tonë të dashur, Muhamedit a.s., anekënd vendit po organizohen manifestime të ndryshme fetare. Kësisoj, edhe në Myftininë e Shkupit ka filluar manifestimi njëjavor i titulluar “Java... Read more »

U mbajt program festiv me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s.

Organizuar nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës dhe Diyaneti i Turqisë, në hotelin Emerald , me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s. u mbajt program artistik fetar (Kur’an, ilahi dhe ligjëratë)... Read more »

Reisul Ulema i BFI vizitoi Myftiun e sapozgjedhur të BIK-ut

Prishtinë, 07 nëntor – Reisul Ulema i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë, Haxhi Sulejman Rexhepin, me bashkëpunëtorët e tij, myftinj, drejtori i Medresesë dhe dekani i FSHI-së, kanë vizituar sot BIK-un, me... Read more »