Myftinia e Berati shtron iftar për besimtarët

Myftinia e Beratit shtroi mbrëmjen e djeshme iftar me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit. Në këtë iftar ishin të pranishëm, Kryetari i Komunitetit Mysliman z. Skender Bruccaj, Kryeministri i Republikës... Read more »

Myftinia e Kavajës organizon simpoziumin “Ramazani, muaji i mirësive”

Myftinia e Kavajës me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit organizoi simpoziumin me titull: “Ramazani, muaji i mirësive”. Në këtë aktivitet merrnin pjesë kryetari i Komunitetit Mysliman, H. Skender Bruçaj, nënkryetari,... Read more »

Erdogan: Në Turqi ka më shumë shqiptarë se sa popullsia e Shqipërisë

Në fjalën që mbajti në Universitetin Ndërkombëtar të Sarajevës, Presidenti Erdoan tha se në Turqi ka më shumë boshnjakë sesa në Bosnjë, ka më shumë shqiptarë sesa popullsia e Shqipërisë. Presidenti Rexhep... Read more »

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë, Sulejman Rexhepi, deklaroi të shtunën se shkollat e FETO-s janë radikale dhe të zvetënuara…

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë, Sulejman Rexhepi, deklaroi të shtunën se kolegjet e organizatës terroriste gyleniste/struktura paralele në shtet (FETO/PDY) janë radikale dhe të zvetënuara. I ftuar në një emision... Read more »

Komuna e Sarajit dhe Myftinia e Shkupit shtrojnë iftar të përbashkët

Komuna e Sarajit dhe Myftinia e Shkupit kanë shtruar iftar të përbashkët. Në këtë iftar ishin të pranishëm kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, kryetari i BFI-së Sulejman Rexhepi, nënkryetari i... Read more »

KMSH merr pjesë në Kongresin Ndërkombëtar të Komuniteteve Myslimane

Një delegacion nga KMSH, i përbërë nga kryetari i KMSH-së, H. Skender Bruçaj, nënkryetari, z. Bujar Spahiu, zv/myftiu i Tiranës, z. Bilal Teqja dhë këshilltari i kryetarit për marrëdhëniet me botën arabe... Read more »

KAZINOT DHE PËRDHOSJA E SHPIRTIT TË QETË

Shkruan: Bekim ef. Demiri   Ne suren Maide ajeti 90 Allahu Fuqiplotë thotë: “O ju që keni besuar! Me të vërtetë, pijet alkoolike, bixhozi, idhujt dhe shigjetat e fallit janë vepra të ndyta... Read more »

Iftari i përbashkët i Myftinisë dhe i Komunës së Tetovës

Më datë 18.05.2018 (e premte), në kuadër të aktiviteteve të Myftinisë dhe Komunës së Tetovës, u organizua iftari i përbashkët për hoxhallarët, mutevelinjtë dhe talebet e Myftinisë së Tetovës me rrethinë. Në... Read more »

Pse myslimanët dhurojnë aq shumë për bamirësi, sidomos gjatë Ramazanit?

Shumica e njerëzve e dinë se Ramazani është një muaj i agjërimit, por pak njerëz e dinë se është muaji në të cilin myslimanët japin më shumë para për bamirësi sesa në... Read more »

Gjeneralarmate Hulusi Akar: Ndërlidhja e islamit me terrorin është gabim i rrezikshëm

Shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Turke, gjeneralarmate Hulusi Akar bëri të ditur se ndërlidhja e islamit me terrorizmin është gabim shumë i rrezikshëm. Shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Turke, gjeneralarmate Hulusi Akar... Read more »