Kanada miraton ligjin kundër islamofobisë – çdo qytetarë që kritikon Islamin do të ndëshkohet!

Pavarësisht nga fakti se shumica e 71% të kanadezëve e kanë kundërshtuar këtë masë të re, Parlamenti miratoi një projekt-ligj “M-103”, me një shumicë prej 201 ndaj 91.

Ligji i ri çon para ligjit çdo qytetar që kritikon Islamin me akuzën për “islamofobi” një krim për të cilin autorët potencialisht mund të përfundojnë në burg.

Peticioni në CitizenGo kërkon që ligjvënësit të ndalojnë një propozim kufizues kundër “blasfemisë” të nënshkruar nga 79,500 njerëz.

Sipas LifeSiteNews Alternativë konservatore në këtë propozim që do të dënojë racizmin dhe diskriminimin kundër muslimanëve, hebrenjve, të krishterëve dhe të grupeve të tjera fetare.

16 Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.